Πίσω στο 2016

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΞΥΛΟ

22/04/2016 5:06 μμ.

Η άνοιξη είναι η κατεξοχήν περίοδος ανανέωσης, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για το σπίτι μας. Η αλλαγή κάποιων μικρών επίπλων και δαπέδου είναι δύο από τους πιο ενδιαφέροντες και αποτελεσματικούς τρόπους να αλλάξουμε το look&feel του χώρου μας. Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε τις τελευταίες τάσεις.

Ως προς το δάπεδο, το ξύλινο είναι το πιο δημοφιλές, πρακτικό και κομψό. Για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις, είναι απαραίτητο να μας είναι ξεκάθαρες οι τάσεις στο design ως προς το συγκεκριμένο υλικό. Πολλοί μπορεί να στέκονται επιφυλακτικοί ως προς τη μόδα. Η αλήθεια όμως είναι ότι όλοι επηρεαζόμαστε, συνειδητά ή υποσυνείδητα. Για αυτό και στην DIPO είμαστε πάντοτε ενημερωμένοι για τις τελευταίες τάσεις στα δάπεδα.

Τι είναι hot λοιπόν για το 2016 στα δάπεδα; Ανοιχτές αποχρώσεις, φαρδιές σανίδες και φυσική ή ρουστίκ ποιότητα ξύλου.

Οι ανοιχτές αποχρώσεις δημιουργούν ανάλαφρους, ευάερους χώρους. Οι φαρδιές σανίδες ταιριάζουν τέλεια τόσο σε μικρούς, όσο και σε μεγάλους χώρους, ενώ η φυσική ή ρουστίκ ποιότητα σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ένα ιδανικό αποτέλεσμα χωρίς να αδειάσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές πρωτότυπες προτάσεις για το πώς μπορείτε να υιοθετήσετε τις νέες τάσεις στο δικό σας σπίτι.

 

Ανοιχτές αποχρώσεις

Οι ανοιχτές αποχρώσεις στο ξύλινο δάπεδο ξεκινούν από το απόλυτο λευκό και φτάνουν στους ζεστούς τόνους του μελιού.

 

Φαρδιές σανίδες

Το καλό με το δάπεδο με φαρδιές σανίδες είναι ότι δίνει ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα, χωρίς να κοστίζει πολύ!

 

Φυσικό και ρουστίκ στιλ

Συχνά η ρουστίκ, φυσική ποιότητα δεν θεωρείται ιδιαίτερα καλή. Αυτό βέβαια δεν ισχύει, καθώς πλέον κυκλοφορούν πολλά ξύλα rustic grade εξαιρετικής ποιότητας.

 

Θέλετε να υιοθετήσετε ένα από τα παραπάνω trends για το σπίτι σας; Επισκεφθείτε το www.dipo.gr/products/masif