Πίσω στο 2016

ΜΑΤ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ

23/11/2016 μεσημέρι

Το ματ φινίρισμα έχει την ιδιότητα να προσφέρει στο χώρο μία αίσθηση χαλαρότητας και ηρεμίας. Η απλότητα μιας ματ επιφάνειας επιτρέπει στο μάτι να συγκεντρωθεί στο χρώμα και το design αντί για την υφή και τα υλικά. Όλο αυτό λοιπόν δίνει ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα που δεν το συναντάς σε άλλες υφές. Παρακάτω θα δείτε τους πιο απλούς τρόπους να ενσωματώσετε ένα ματ φινίρισμα ιδανικά στο χώρο σας.

Βάψιμο: Το ματ φινίρισμα έχει την ιδιότητα να αντανακλά το φως, με αποτέλεσμα να δίνει στον χώρο επιπλέον λάμψη.  Για αυτό επιλέξτε απαλά, ουδέτερα χρώματα για τους τοίχους.

Έπιπλα και διακόσμηση: Το ματ φινίρισμα προσδίδει σοφιστικέ αίσθηση σε κάθε δωμάτιο, σε κάθε αντικείμενο, από τα κάδρα μέχρι τα ντουλάπια της κουζίνας. Να έχετε στο νου σας ότι δημιουργεί την τέλεια αντίθεση με τις μαρμάρινες επιφάνειες –έπιπλα, πάγκους κουζίνας κλπ.-, τα ξύλινα σκαμπό και το χρυσό.

Ματ ξύλινα πατώματα: Το ματ φινίρισμα προσδίδει στα ξύλινα πατώματα τη μικρότερη δυνατή λάμψη. Το αποτέλεσμα είναι μία «καθαρή», φυσική αίσθηση στο χώρο. Κι αυτή η αίσθηση μας κάνει να νιώθουμε ένα δωμάτιο πιο δικό μας από ποτέ.