Πίσω στο 2016

Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΝΤΟΥΛΑΠΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.

03/11/2016 μεσημέρι

Ναι, οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουμε ντουλάπια κουζίνας που είναι ίδια μεταξύ τους. Τι θα λέγατε όμως να δοκιμάζατε μία ανατροπή; Άλλωστε ποιος είπε ότι για να ταιριάζουν τα ντουλάπια μεταξύ τους πρέπει να είναι και ίδια; Υπάρχουν πολλά “mismatched” στιλ και όλα χαρίζουν στην κουζίνα σας έναν αέρα ελευθερίας και boho κομψότητας.

Το “mismatched” δεν είναι ένα μόνο, ενώ υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πετύχετε το αποτέλεσμα που ταιριάζει τέλεια στην προσωπικότητά σας.

Mismatched” πόμολα ντουλαπιών

Τα διαφορετικά πόμολα/ χερούλια των ντουλαπιών και των συρταριών της κουζίνας είναι ένας από τους πιο απλούς και οικονομικούς τρόπους να πετύχετε το ξεχωριστό αυτό στιλ! Μπορείτε είτε να βάψετε σε διαφορετικά χρώματα τα ξύλινα πόμολα, ενώ στα μεταλλικά μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικά σχέδια! Αρκεί όμως –σε αυτή την περίπτωση- το είδος του μετάλλου να είναι ίδιο σε όλα.

Αντικαταστήστε τις πόρτες των ντουλαπιών και τις όψεις των συρταριών

Διαφορετικά χρώματα και σχέδια, μπορούν να δώσουν στην κουζίνα σας μια μποέμικη ελευθερία ή το πρωτοποριακό design που επιθυμείτε με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο!

Προσθέστε ένα ξεχωριστό έπιπλο αποθήκευσης!

Ένα πορσελάνινο ή σιδερένιο ντουλάπι μπορεί να αναδείξει το χώρο! Το γεγονός ότι είναι παράταιρο… είναι αυτό που το κάνει ταιριαστό!

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα κουζίνας της dipo στο: http://dipo.gr/products/koyzina-ntoylapa/