Πίσω στο 2016

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΔΑΠΕΔΟ LAMINATE

14/10/2016 μεσημέρι

Το δάπεδο laminate είναι από τα πιο δημοφιλή και όχι τυχαία! Είναι φτιαγμένο από συμπιεσμένο κόντρα πλακέ, ενώ η επιφάνειά του είναι μία φωτογραφία –υψηλής ποιότητας και επεξεργασίας- ενός συγκεκριμένου τύπου ξύλου. Τα laminate είναι δάπεδα υψηλής αντοχής, αδιάβροχα και προσφέρουν σε ένα σπίτι την αίσθηση του ξύλινου δαπέδου, χωρίς όμως την ευαισθησία του αληθινού ξύλου.  Παρακάτω θα βρείτε 5 λόγους για να αγαπήσετε τα laminate δάπεδα ακόμα περισσότερο!  

Απεριόριστη ποικιλία

Το laminate μπορεί να μοιάζει με ό,τι μα ό,τι θέλετε! Με δρυ, με καστανιά, με πέτρα, ακόμα και με πλακάκι!

Τιμή

Το laminate είναι σημαντικά πιο οικονομικό από το ξύλο, ενώ και η εγκατάστασή του είναι στο μισό της τιμής που θα είχε η εγκατάσταση αληθινού ξύλου. Και παρόλο που ισχύει η ρήση ότι “παίρνεις ό,τι πληρώνεις”, στην προκειμένη περίπτωση υπάρχουν laminate δάπεδα κορυφαίας ποιότητας που δύσκολα ξεχωρίζουν από τα ξύλινα!

Καθάρισμα

Το καθάρισμά του είναι παιχνιδάκι, καθώς δεν απορροφά τους λεκέδες.
 

Αντοχή

Ένα παχύ, αδιάβροχο laminate μπορεί να αντέξει ακόμα και στις πιο πολυσύχναστες κουζίνες! Μάλιστα αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια στο σπίτι, ενδεχομένως το laminate να είναι μονόδρομος! Είναι ανθεκτικό στους λεκέδες, στην υγρασία, στις γρατζουνιές!

Υγεία

Εντάξει, δεν θα κάνει το συνάχι σας να περάσει, ούτε θα μειώσει τη χοληστερίνη! Έχει όμως μερικά ανέλπιστα πλεονεκτήματα για την υγεία σας! Γιατί αντιστέκεται στη μούχλα και τα βακτήρια που μπορεί να απειλήσουν την οικογένειά σας!