Πίσω στο 2016

ΔΑΠΕΔΑ KAINDL: ΜΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, 10 ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

15/09/2016 μεσημέρι

H Dipo (του Ομίλου Ιντεργουντ Ξυλεμπορία) ξεκινά μία ξεχωριστή συνεργασία με έναν από τους πλέον αξιόπιστους προμηθευτές δαπέδων, τόσο σε επίπεδο ποιότητας, όσο και σε επίπεδο design: την KAINDL.

Δυναμική, ευέλικτη, με πολλές εναλλακτικές, υψηλές προδιαγραφές και σύγχρονη οπτική, η νέα σειρά της KAINDL που θα βρείτε αποκλειστικά στον όμιλό μας σας υπόσχεται μια μοναδική αισθητική εμπειρία Laminate Flooring. Με πολύ απαλή υφή, νέες εμπνευσμένες επιφάνειες και ευρύ χρωματικό φάσμα, που αναδεικνύουν κάθε χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η νέα συλλογή περιλαμβάνει 10 κλασικά σχέδια φυσικών αποχρώσεων ξύλου, απόλυτα εναρμονισμένα με το φυσικό περιβάλλον και σε πλήρη αρμονία υλικών. Μάλιστα η συλλογή θα εμπλουτιστεί με επιπλέον χρώματα σταδιακά ώστε να καλύψουμε ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες. Έτσι κι αλλιώς τα νέα δάπεδα διακρίνονται από ποικιλία design και πλούσιες τεχνικές ιδιότητες, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός ολοένα και πιο ενημερωμένου  κοινού.

Οι πολλαπλοί έλεγχοι και η προσοχή ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια κατά την παραγωγή τους, καθιστούν τα δάπεδα KAINDL ως την κορυφαία επιλογή όταν αναζητά κανείς άριστη σχέση ποιότητας και τιμής.

Μερικά χαρακτηριστικά των δαπέδων laminate της KAINDL είναι:

·         Συστήματα απορρόφησης του θορύβου

·         Απαλή ζεστή αίσθηση πατήματος

·         Μεγάλη ανθεκτικότητα  στο νερό

·         Ελαστικότητα και διάρκεια στο χρόνο

·         Φυσικός τόνος χρωμάτων

·         Αντοχή στην τριβή και την κρούση

·         Αντίσταση στους λεκέδες

·         Εύκολη τοποθέτηση

 

Έτσι, απολαμβάνετε ένα αποτέλεσμα με όλα τα οφέλη του laminate δαπέδου, αλλά με τη φυσική εμφάνιση και τη ζεστασιά του ξύλου.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθούμε στο design της νέας συλλογής, που καταφέρνει να συνδυάσει το κλασικό με το πρωτοποριακό, το βιομηχανικό με το φυσικό, χαρίζοντας σε κάθε δωμάτιο έναν ξεχωριστό χαρακτήρα. Μία αίσθηση πολυτέλειας που όμως δεν φωνάζει.

Τέλος, είναι σημαντικό να γνωρίζει κανείς ότι τα προϊόντα KAINDL είναι πιστοποιημένα από το Greenguard institute.  Σκοπός αυτού του ανεξάρτητου ινστιτούτου είναι να διακρίνει εταιρίες με προγράμματα που προστατεύουν την ποιότητα ζωής, με προϊόντα φιλικά προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε το www.greenguard.org για να ανακαλύψετε γιατί τα προϊόντα της KAINDL παράγονται στοχεύοντας στη μείωση των επιβλαβών εκπομπών και τη βελτίωση της ποιότητας του αέρα του δωματίου.

Σας περιμένουμε για να σας δείξουμε από κοντά τη νέα συλλογή KAINDL που θα βρείτε αποκλειστικά στην Dipo!

Interwood.gr

Eltop.gr

Dipo.gr