Πίσω στο 2016

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΔΑΠΕΔΟ ΣΚΛΗΡΗΣ ΞΥΛΕΙΑΣ?

03/06/2016 2:30 μμ.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές δαπέδου στην αγορά που πραγματικά θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε. Το σίγουρο είναι ότι ένα δάπεδο σκληρού ξύλου δεν θα σας απογοητεύσει. Όχι μόνο επειδή είναι ιδιαίτερα κομψό και αναδεικνύει κάθε χώρο, αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους. 

1.  Είναι η πιο υγιεινή επιλογή- Οι αλλεργίες είναι μία καθημερινότητα για όλο και περισσότερους ανθρώπους. Καλό είναι λοιπόν να μην προκαλούμε την τύχη μας! Τα δάπεδα σκληρού ξύλου μαζεύουν λιγότερη σκόνη σε σχέση με δάπεδα άλλου τύπου. Παράλληλα καθαρίζονται εξαιρετικά εύκολα, με αποτέλεσμα πολλοί ειδικοί να τα συστήνουν ως την πλέον υγιεινή επιλογή. Μάλιστα έχει παρατηρηθεί ότι άνθρωποι που υποφέρουν από άσθμα έχουν λιγότερες κρίσεις όταν ζουν σε σπίτια με δάπεδο σκληρού ξύλου. 

2.  Προσθέτει αξία στην ιδιοκτησία σας– Το δάπεδο σκληρού ξύλου προσθέτει αξία σε έναν χώρο. Οι περισσότεροι εκτιμητές και μεσίτες συμφωνούν ότι μία επένδυση σε ένα τέτοιο δάπεδο θα αποδώσει πολύ περισσότερο στο μέλλον, καθώς αυξάνει σημαντικά τη συνολική αξία της ιδιοκτησίας. 

3.  Είναι εύκολο στη συντήρηση και το καθάρισμα– Σε αντίθεση με τα χαλιά και τις μοκέτες, τα γυμνά ξύλινα δάπεδα δεν έχουν ανάγκη από ηλεκτρικές σκούπες. Μια απλή σκούπα και μια εξίσου απλή σφουγγαρίστρα σας προσφέρουν ένα πεντακάθαρο πάτωμα. 

4.  Είναι φιλικό προς το περιβάλλον– Το σκληρό ξύλο είναι ανακαινίσιμο, ανακυκλούμενο και 100% φυσικό.  Δεν απαιτεί χημικά για το καθάρισμά του, ούτε και εκπέμπει βλαβερά στοιχεία, με αποτέλεσμα να αποτελεί την πλέον φιλική επιλογή ως προς το περιβάλλον. 

5.  Βελτιώνεται με… την ηλικία– Αρκεί μια επίσκεψη σε παλιά σπίτια ή κάστρα για να συνειδητοποιήσετε ότι το δάπεδο σκληρού ξύλου κρατά… για πάντα! Μάλιστα με τον καιρό γίνεται όλο και καλύτερο! 

Πέρα λοιπόν από το θέμα της αισθητικής, το σκληρό ξύλο προσφέρει ζεστασιά στο χώρο, προστατεύει την υγεία, την περιουσία, τον χρόνο μας, αλλά και το περιβάλλον! Χρειάζεστε κι άλλους λόγους;