24 Ιουνίου 2016

Η ανακαίνιση ή η κατασκευή μιας κουζίνας είναι από τα πιο ενδιαφέροντα projects! Είναι άλλωστε ένας πολυδιάστατος χώρος που δεν περιορίζεται μόνο στο μαγείρεμα, αλλά λειτουργεί και σαν γραφείο, σαλόνι ή και τραπεζαρία!

17 Ιουνίου 2016

Ένα γερό, επίπεδο δάπεδο στον κήπο είναι πάντα μία καλή ιδέα, καθώς αναβαθμίζει το χώρο και τον κάνει ιδανικό για μικρές ή και μεγάλες φιλικές συγκεντρώσεις. Το κλίμα της Ελλάδας άλλωστε ευνοεί την διασκέδαση στον κήπο ή την βεράντα. Ένα ξύλινο δάπεδο εξωτερικού χώρου είναι φυσικά μία από τις καλύτερες επιλογές. Το θέμα είναι ότι κυκλοφορούν τόσα διαφορετικά είδη στην αγορά που τελικά το να διαλέξουμε το ιδανικό είναι εξαιρετικά δύσκολο! 

10 Ιουνίου 2016

Σε μία τόσο δύσκολη εποχή για την αγορά και την ενοικίαση ακινήτων, ο πιο συνηθισμένος και σίγουρος τρόπος να ανεβάσει κανείς την αξία της ιδιοκτησίας του είναι η ανακαίνιση. Και φυσικά αναπόσπαστο σημείο μιας ανακαίνισης είναι η αλλαγή δαπέδου. Αν επιλέξετε ξύλινο, παρακάτω θα βρείτε κάποια συχνά λάθη που μπορείτε να αποφύγετε:

03 Ιουνίου 2016

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές δαπέδου στην αγορά που πραγματικά θα δυσκολευτείτε να διαλέξετε. Το σίγουρο είναι ότι ένα δάπεδο σκληρού ξύλου δεν θα σας απογοητεύσει. Όχι μόνο επειδή είναι ιδιαίτερα κομψό και αναδεικνύει κάθε χώρο, αλλά και για πολλούς ακόμα λόγους.