26 Απριλίου 2016

Είτε έχετε ήδη ξύλινο δάπεδο στο σπίτι, είτε είστε σε φάση αγοράς, καλό να αρχίσετε ήδη να σκέφτεστε τη συντήρησή του. Το ξύλο ανεβάζει την αξία του σπιτιού και αναβαθμίζει την ποιότητα  ζωής στο σπίτι, παράλληλα όμως απαιτεί τακτική συντήρηση. Πρόκειται για μία αληθινή επένδυση και για αυτό είναι σημαντικό να το προστατεύετε από την υγρασία και τις φθορές, αλλά και να το διατηρείτε λαμπερό και φιλόξενο. Δείτε πώς!

22 Απριλίου 2016

Η άνοιξη είναι η κατεξοχήν περίοδος ανανέωσης, όχι μόνο για τον εαυτό μας, αλλά και για το σπίτι μας. Η αλλαγή κάποιων μικρών επίπλων και δαπέδου είναι δύο από τους πιο ενδιαφέροντες και αποτελεσματικούς τρόπους να αλλάξουμε το look&feel του χώρου μας. Για αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό να γνωρίζουμε τις τελευταίες τάσεις.

14 Απριλίου 2016

Είναι μάλλον άδικο το γεγονός ότι τα ξύλινα δάπεδα θεωρούνται θορυβώδη. Εντάξει, μπορεί να ίσχυε μέχρι πριν κάποια χρόνια, όταν τα ξύλα ήταν παλιά και έτριζαν και φυσικά δεν υπήρχε ηχομόνωση. Στις μέρες μας όμως όλα αυτά ευτυχώς είναι παρελθόν!

05 Απριλίου 2016

Το μαύρο και το λευκό είναι ο πλέον κλασικός συνδυασμός. H Chanel, o Dior και γενικότερα κάθε designer brand που σέβεται τον εαυτό του έχει περάσει από φάσεις που λανσάρει συλλογές σχεδόν αποκλειστικά σε λευκό και μαύρο.

Τώρα, είναι η σειρά των ξύλινων δαπέδων να υιοθετήσουν τον διαχρονικό αυτό συνδυασμό.